وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عزم جدی مجلس برای سامان‌دهی بازار خودرو | خودروسازان ملزم به فروش فوری می‌شوند

  • کد خبر: ۳۴۴۶۷
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
عزم جدی مجلس برای سامان‌دهی بازار خودرو | خودروسازان ملزم به فروش فوری می‌شوند
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس عزم جدی برای حل مشکل گرانی خودرو دارد و برنامه اصلی کمیسیون صنایع مجلس سامان‌دهی بازار خودرو است.

به گزارش شهرآرانیوز، لطف‌الله سیاهکلی با بیان اینکه مجلس برای اصلاح ریشه‌ای مشکلات اقتصادی وارد میدان شده است، اظهار داشت: مجلس عزم جدی برای حل مشکل گرانی خودرو دارد و به همین خاطر برنامه اصلی کمیسیون صنایع مجلس ساماندهی بازار خودرو است که این روز‌ها مردم را کلافه و عصبانی کرده است.

 

وی اضافه کرد: یکی از اولویت‌های مهم ما در کمیسیون صنایع مجلس نظارت جدی بر قیمت خوردو است و در این زمینه از شرکت‌های خودروسازی خواهیم خواست تا برنامه‌های خود برای عرضه بیشتر و به‌موقع خودرو به بازار را ارائه کنند؛ چرا که فروش خودرو از طریق قرعه‌کشی و با یک سال و اندی تاخیر هیچ گشایشی در بازار خودرو ایجاد نکرده و کمکی به کاهش گرانی این محصول نکرده است.

 

سیاهکلی با تاکید بر لزوم فروش فوری خودرو توسط شرکت‌های خودروسازی ادامه داد: زمانی قیمت مصوب شورای حمایت می‌تواند التهاب قیمت خودرو در بازار آزاد را از بین ببرد که خودرو‌ها به صورت فروش فوری و روزانه با این قیمت به بازار عرضه شوند؛ چرا که در طرح فروش با قرعه‌کشی خودرو‌ها بسیار دیر وارد بازار شده و جای خالی آن‌ها سبب افزایش بالای تقاضا و به‌هم خوردن تعادل در قیمت‌ها می‌شود.

 

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کیفیت برخی خودرو‌های ساخت داخل گفت: امروز خودرو‌هایی با طراحی ۳۰ سال قبل به مردم عرضه می‌کنیم و در ازای آن قیمت بهترین خودرو‌های روز دنیا را از آن‌ها مطالبه می‌کنیم. ضمن اینکه بعضی از خودرو‌های تولیدی خودروسازان ما بی‌کیفیت هستند و خریداری آن‌ها توسط مردم فقط به نفع خودروساز‌ها و دلالان است.

 

سیاهکلی ادامه داد: امروز خریدن خودرو برای هر قشری در کشور‌های مختلف دنیا کاری بسیار ساده است؛ ولی امروز شاهد یک بازار مکاره در صنعت خودرو هستیم که خرید خودرو را به یک کار سخت و پیچیده برای مردم تبدیل کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->